INFO.Z-PDF.RU
-

[ .docx ]

Reading: ) True () B) False () C) Doesnt say ( ). A bear is a large, heavy, strong animal with ...

( 5 )

Reading:

) True () B) False () C) Doesnt say ( ).

A bear is a large, heavy, strong animal with thick fur and a very short tail. There are several kinds of bears, black bears, polar bears, and grizzly bears. The brown bear lives in the forests and mountains of Northern America, Europe and Asia. Bears live alone; they never live in groups. Mother bear usually has from one to four baby bears. They are born in the winter and drink their mothers milk. They live with their mother for one or two years. Bears often spend much of their winter sleeping. Before winter they eat a lot of food. Bears can be dangerous to people.

A bear has small eyes.

) True B) False C) Doesnt say

2. Bears can be black.

A) True B) False C) Doesnt say

Bears dont live in Europe.

A) True B) False C) Doesnt say

They live in groups.

) True B) False C) Doesnt say

Mother bear has more than five babies.

) True B) False C) Doesnt say

Baby bears are born in the winter.

) True B) False C) Doesnt say

Baby bears live with their father.

) True B) False C) Doesnt say

Baby bears hunt with their mother.

) True B) False C) Doesnt say

Bears eat a lot before winter.



A) True B) False C) Doesnt say

Bears are never dangerous.

True B) False C) Doesnt say

Use of English: .

a foot -

A) footsB) footesC) feetD) footE) feets , .

My mothers sister is my _____________.

) uncle B) sisterC) auntD) daughterE) grandmother

.

) cat B) mouseC) rabbitD) tailE) dog

"" ""

55

5

15

505

50 a) five

b) fifty-five

c) fiftyd) fifteene) five hundred and five ) 1-b, 2-a, 3-d, 4-e, 5-c

B) 4-b, 3-a, 2-d, 1-e, 5-c

C) 1-a, 2-c, 3-e, 4-b, 5-d

D) 1-, 2-a, 3-d, 4-e, 5-b

E) 1-b, 2-, 3-d, 4-a, 5-c

: first, second, third, fourth, ____

A) five;B) fifth;C) fifteen

Dad any brothers or sisters?Have Dad gotDoes Dad haveDoes Dad has , .

usually 2) for 3) in 4) I 5) go 6)walk 7) evening 8) a 9) the

2 4 7 9 1 3 5 6 8

4 1 5 2 8 6 3 9 7

8 6 5 3 1 9 7 4 2

7 9 3 6 8 2 5 1 4

9 7 5 3 1 4 2 6 8

weather, season, months, sports, family

____: rainy, sunny, warm, snowy, cloudy.

____: mum, grandma, dad, grandpa, brother.

____: volleyball, table tennis, hockey, football.

____: winter, spring, summer, autumn.

____: December, June, August, September.





Cultural Awareness: ? .

The capital of Great Britain is A) New York B) Washington C)London

Who climbs the chimney and puts presents into the stockings on the eve of Christmas in Britain?A)Father Frost B)Santa Claus

:

1 C 11-C SEASON

2 A 12-C MONTHS

3 B 13-D 19 -C

4 B 14-A 20 -B

5 B 15-B 6 A 16-B 7 B 17-B 8 C 18-WEATHER 9 A FAMILY 10 B SPORTS

[ .docx ]
:

..31. ..52. ..83. ..104. .....

: 10.00.00 : 10.02.01 : ...

nikenergy.com Global Site ( - , , ) "Smart Energy for a Smart World" , , . ( ...

. ...

" " 9- 34 . , " ", ...

1. 1.1 1.2 (N)1.3 1.4 1.5 2. 2.1 ...

. , " ", , , . ...

"- " ...

5 . ( "", 5 ) : , . (. .) . (...

. 8 . I..1. AF 1-5. , . Sehen und gesehen...








<< |
2018-2023 info.z-pdf.ru -
General Software

, .
, , , , 2-3 .